Tate’s Bar & Grill

Project Description:

The newly refurbished bar which has been renamed Tate’s Bar & Grill was transformed from a traditional style pub to a contemporary style in just six weeks.

Marcon worked in partnership with the client to interpret their vision into a stylish yet practical interior that is fit for purpose for the staff and for the clientele.

The renovations, which were undertaken by a team of specialists, involved the installation of a new bespoke stone bar with feature walnut panels, new flooring, new lighting, sound system, tables and seating.

Fitting Tribute:

We are absolutely delighted with the result. It took six weeks from start to finish, with minimum disruption to our neighbours. Our vision of the bar and grill has been brought to life, thanks to the ‘can do’ attitude, hard work and above all professionalism of the team at Marcon Fit-Out.

Colin Brown, Bar Manager, Tate’s Bar & Grill